Hier kunt u inloggen:

inloggen

Wilt u de leden van de personeelsvereniging ook laten profiteren van al deze kortingen?

Bent u werkgever en wilt u het personeel een leuke secundaire arbeidvoorwaarde bieden?

Wilt u ook uw korting aanbieden op deze site?

Wilt u meer weten over Arbeidsvoordeel.nl?

Laatst toegevoegde aanbiedingen

  inloggen

BODY WORLDS: The Happiness Project

U krijgt 20% korting op de toegangsprijs.


Bedrijfsfitness Online

Via Arbeidsvoordeel.nl ontvangt u korting tot 28%!


Beach Resort Makkum

Via arbeidsvoordeel.nl ontvangt u 30% korting op uw boeking!


Zon en Zee Vakantie

Via Arbeidsvoordee.nl ontvangt u tot 4% korting op een online geboekte vakantiereis.


Interhome Vakantiehuizen

U krijgt maar liefst 10% korting op uw boeking.


Beauty & Wellness de Schouwse Hoeve

Via Arbeidsvoordeel.nl ontvangt u 10% korting op een behandeling naar keuze en 10% korting op onze producten.


Maatschappelijke betrokkenheid

Goede doelen


Maatschappelijke betrokkenheid staat hoog in het vaandel van Arbeidsvoordeel.nl. Wij zijn ons bewust van onze positie in de maatschappij en ons streven is er dan ook op gericht om waar mogelijk diverse stichtingen, goede doelen en verenigingen financieel te ondersteunen, die zich op hun beurt inzetten voor het welzijn van de medemens.

 

Onderstaande vereniging en goede doelen ondersteunen wij momenteel:

 

Wij zijn hoofdsponsor van het verstandelijk gehandicaptenteam van voetbalvereniging NOCKralingen te Rotterdam. Door de sponsorbijdrage van Arbeidsvoordeel.nl heeft dit team prachtige tenues, sporttassen en trainingspakken kunnen aanschaffen.

 

G-Team NOC Kralingen

         
   

Trainingspak

 

Esther, onze enige dame

 

Een van de kanjers

         

Maar niet alleen de medemens heeft onze aandacht. Ook de dieren liggen ons na aan het hart. Daarom steunen wij ook van ganser harte de Federatie Dierenambulances Nederland . Met name de vele vrijwilligers die steeds weer de broodnodige inzet tonen die nodig is voor het welzijn van de dieren stellen wij in de gelegenheid geheel gratis gebruik te maken van de kortingsaanbiedingen op onze website.


Indien ook u de inzet van de FDN waardeert, roepen wij u hierbij op deze waardering te uiten door een donatie te doen t.g.v. Postbankrekeningnr. 297407 t.n.v. FDN te Maarn.

De FDN zal u daar bijzonder dankbaar voor zijn.

 

 

     
 

 

Wij ondersteunen ook Animal Care Samos. Deze stichting trekt zich het lot aan van de vele zwerfdieren op het eiland Samos (Griekenland). In de zomertijd komen ze naar de toeristische gebieden op zoek naar voedsel, maar in de wintertijd, als er geen toeristen meer op het eiland zijn en er een gebrek aan voedsel en aandacht is voor deze dieren, hebben ze een hard en ongelukkig leven.

 

Omdat de stichting geen geld krijgt van de nationale noch de lokale Griekse autoriteiten is men compleet afhankelijk van donaties om het goede werk voort te zetten. Ook hier worden de vrijwilligers in de gelegenheid gesteld om geheel gratis gebruik te maken van de kortingsaanbiedingen op onze website.

Draagt u Animal Care Samos ook een warm hart toe? Dan kunt u geld overmaken naar Postbankrekeningnr. 4935446 t.n.v. Stichting Animal Care Samos te Hoorn. Door uw steun vinden vele dieren weer een liefdevol thuis en krijgen zij weer vertrouwen in de mens.